Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Zinaida Greceanîi a discutat cu președintele Dumei de Stat

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента 06/03/2020
Заседание Парламента 06/03/2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a discutat astăzi la telefon cu președintele Dumei de Stat a Federației Ruse, Veaceslav Volodin. Interlocutorii au convenit să aibă o întrevedere la Moscova.   

CHIȘINĂU, 18 dec – Sputnik. Președintele Dumei de Stat a Federației Ruse (camera inferioară a parlamentului rus), Veaceslav Volodin, i-a adresat Zinaidei Greceanîi invitația de a merge în vizită la Moscova, la instituția pe care o reprezintă, împreună cu o delegație a Republicii Moldova.

Doses de vaccin  - Sputnik Moldova
Societate
Dodon pleacă la Moscova: Va discuta despre livrarea vaccinului anti-COVID

Zinaida Greceanîi și oficialul rus au avut astăzi o convorbire telefonică, a anunțat Serviciul de presă al Parlamentului.

În cadrul viitoarei întâlniri la Moscova, părțile au convenit să discute relațiile interparlamentare, dar și alte subiecte ce țin de colaborarea dintre Republica Moldova și Federația Rusă.

La sfârșitul acestei luni, președintele în exercițiu, Igor Dodon, precum și mai mulți oficiali de la Chișinău vor merge într-o vizită de lucru la Moscova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0