Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Transportatorii au adus microbuzele în fața Parlamentului

© Sputnik / Mihai CarausProtest transportatori, 18 decembrie 2020
Protest transportatori, 18 decembrie 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Agricultorii continuă protestele și astăzi, iar la manifestație s-au alăturat și transportatorii. Aceștia au adus mai multe microbuze în fața Parlamentului.

CHIȘINĂU, 18 dec - Sputnik. Așa cum au anunțat dimineață, reprezentanții Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto se solidarizează cu protestul fermierilor.

Transportatorii au început să se  adune cu microbuzele, în coloană, în fața Parlamentului unde vor participa la un miting comun.

Protest agricultori - Sputnik Moldova
Societate
Agricultorii, ultimul termen pentru guvernanți: 24 de ore
Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) precizează că își exprimă solidaritatea cu acțiunile de protest inițiate și desfășurate de către Federația Națională a Fermierilor din Moldova și de către susținătorii acesteia, îndreptate împotriva unei politici bugetare antipopulare și antieconomice.

De precizat că, joi, agricultorii le-au dat parlamentarilor 24 de ore, ultimul termen pentru a le îndeplini cea mai importantă revendicare - să le achite câte 3 mii de lei despăgubiri pentru fiecare hectar afectat la culturile de grupa a doua. Astăzi s-au adunat din nou în număr mare în fața Legislativului și așteptă răspunsul autorităților. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0