Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce mesaj le-au transmis transportatorii agricultorilor protestatari

© Sputnik / Mihai CarausProtest transportatori, 18 decembrie 2020
Protest transportatori, 18 decembrie 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Asociației Patronală a Operatorilor de Transport Auto, Oleg Alexa, le-a mulțumit agricultorilor pentru că au ieșit să protesteze în stradă. Alexa a menționat că azi transportatorii doar i-au salutat printr-un marș cu microbuzele.

CHIȘINĂU, 18 dec - Sputnik. Președintele Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto, Oleg Alexa, a declarat în fața agricultorilor protestatari că transportatorii îi susțin în toate acțiunile, iar marșul microbuzelor de astăzi a fost un semn de susținere. 

Protest transportatori, 18 decembrie 2020 - Sputnik Moldova
Societate
Transportatorii au adus microbuzele în fața Parlamentului
”Aderăm la mișcările voastre și susținem revendicările înaintate de fermieri. Ei încearcă să spună că legile votate recent sunt pentru popor. Noi suntem lângă voi și vă mulțumim că ați aprins această scânteie și sperăm că toate ramurile economiei se vor solidariza și vor protesta. HoReCa moare, turismul la fel”, a declarat Oleg Alexa, președintele Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto. 

Oleg Alexa a mai spus că microbuzele transportatorilor nu vor rămâne în fața Parlamentului. 

”Mai trebuie să fie îndeplinite niște formalități ca să venin cu mașinile aici. Azi am făcut doar un marș, v-am salutat și vă dorim succes”, a spus Oleg Alexa, președintele Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto. 

© Sputnik / Mihai CarausOleg Alexa, președintele Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto
Ce mesaj le-au transmis transportatorii agricultorilor protestatari - Sputnik Moldova
Oleg Alexa, președintele Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto

De precizat că, joi, agricultorii le-au dat parlamentarilor 24 de ore, ultimul termen pentru a le îndeplini cea mai importantă revendicare - să le achite câte 3 mii de lei despăgubiri pentru fiecare hectar afectat la culturile de grupa a doua. Astăzi s-au adunat din nou în număr mare în fața Legislativului și așteptă răspunsul autorităților. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0