Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sărbătorile de iarnă 2020: Vor fi înăsprite restricțiile?

© Sputnik / Mihai CarausBoris Gâlcă
Boris Gâlcă - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "Logica Puterii", doctorul în medicină și șeful adjunct al Direcției Asistență Socială și Sănătate din cadrul Primăriei Chișinău, Boris Gâlcă, a fost întrebat dacă autoritățile intenționează înăsprirea măsurilor, cel puțin, de sărbătorile de iarnă.
Sărbătorile de iarnă 2020: Vor fi înăsprite restricțiile?

În acest an, Crăciunul și Anul Nou vor fi marcate diferit – fără concerte, spectacole, muzică și târguri organizare în centrul Capitalei. Autoritățile au prezentat recent toate restricțiile ce vor fi impuse în perioada sărbătorilor de iarnă.

Boris Gâlcă susține că măsurile de siguranță deja anunțate de către autorități nu vor suporta alte noi modificări.

Inaugurarea pomului de Crăciun  - Sputnik Moldova
Societate
Atmosferă feerică în inima Chișinăului: A fost inaugurat pomul de Crăciun
"Nu se va întâmpla acest lucru din motive justificate. Orașul este pregătit de sărbători în siguranță – nu vor fi petreceri, târguri de Crăciun, spectacole. Nimănui nu-i va fi interzis să se plimbe pe stradă, să admire bradul ș.a. Cu toate acestea, cetățenii sunt obligați să poarte măștile de protecție în spațiul public închis și deschis, să respecte distanța socială și măsurile de igienă elementară", a declarat în studioul Sputnik Boris Gâlcă.

Menționăm că principalul brad din centrul Capitalei a fost instalat în acest an în scuarul Catedralei Metropolitane, fiind inaugurat oficial pe 1 decembrie. În acest an, nu vor fi organizate evenimente cultural-artistice, târguri și alte activități, din cauza situației epidemiologice.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0