Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a respins acuzațiile că hackerii ruși s-a fi implicat în alegerile din SUA

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaЕжегодная пресс-конференция президента РФ В. Путина
Ежегодная пресс-конференция президента РФ В. Путина - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a spus că afirmațiile că hackerii ruși s-ar fi implicat în alegerile din Statele Unite ale Americii constituie o provocare.

CHIȘINĂU, 17 dec- Sputnik. În cadrul tradiționalei conferință de presă a președintelui rus, ținută la sfârșit de an, Vladimir Putin, a fost întrebat de ce hackerii ruși nu l-au ajutat pe Donald Trump să câștige în alegeri.

Putin a spus că această întrebare constituie o provocare, iar afirmațiile făcute în acest sens sunt neadevărate care au menirea să deterioreze relațiile bilaterale ruso-americane.

Ежегодная пресс-конференция президента РФ В. Путина - Sputnik Moldova
Rusia
Putin a dat o apreciere sistemului medical rusesc la pericolul de coronavirus

"De ce hackerii ruși, de această dată, nu i-au ajutat lui Donald Trump să mai câștige un mandat? Eu consider că Dvs. nu ați adresat o întrebare, ci ați recurs la o provocare. Hackerii ruși nu l-au ajutat să câștige alegerile pe președintele în exercițiu al SUA și nu s-au implicat în afacerile interne ale acestei mai puteri", a declarat Putin în cadrul conferinței de presă de bilanț de la sfârșit de an.

El a răspuns la întrebarea adresată de producătorul general al postului de televiziune RTVI, muzicianul Serghei Șnurov.

Putin a spus că este un fals afirmația că hackerii ruși s-au implicat în alegerile din Statele Unite.

Toate acestea sunt invenții, folosite pentru a strica relațiile dintre Rusia și Statele Unite. Ele servesc pretext pentru a nu recunoaște legitimitatea președintelui în exercițiu al SUA din raționamente interne ale politicii americane, a spus liderul rus.     

El a mai spus că relațiile ale Rusiei cu SUA au devenit ostaticele politicii interne a Statelor Unite.

Președintele rus spune că această situație le dezavantajează, în primul rând, pe Statele Unite, dar acestea sunt libere să facă ceea ce vor.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0