Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Piața Centrală va avea un program special de sărbători: Iată cum va activa

© Sputnik / Mihai CarausPiața Centrală
Piața Centrală - Sputnik Moldova
Abonare
Piața Centrală din Chișinău va activa conform unui program special în perioada sărbătorilor de iarnă. Administrația instituției a publicat graficul de muncă.

CHIȘINĂU, 17 dec- Sputnik. Potrivit administrației Pieței Centrale din Capitală, de Crăciun și de Anul Nou, Piața va activa conform unui program special, astfel încât să se reușească efectuarea măsurilor necesare pentru salubrizarea și dezinfectarea tarabelor și a altor spații. 

Cât ne va costa masa de sărbătoare în acest an - Sputnik Moldova
Cât ne va costa masa de sărbătoare în acest an
Astfel, în data de 25 decembrie, de Crăciun pe stil nou, Piața Centrală va activa conform programului obișnuit. Nu se va schimba nimic nici în zilele de luni, în data de 28 decembrie și 4 ianuarie. În schimb, în zilele de 1 ianuarie și pe 7 ianuarie Piața Centrală NU va activa.

De precizat că lucrările de modernizare a întreprinderii municipale „Piața Centrală” continuă. Autoritățile au anunțat că după darea în exploatare a noului spațiu amenajat, evidența locurilor de comerț se va face în regim online și va fi implementat un nou sistem de evidență contabilă. 

O altă problemă cu care se confruntă autoritățile municipale este comerțul ambulant și neautorizat. Astfel, din spațiile adiacente ale Pieței Centrale au fost evacuate până acum 55 de gherete neautorizate, iar zilnic se întreprind măsuri de eliminare a comerțului ambulant.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0