Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Deputații au înaintat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu a fost înaintată în plenul Parlamentului. Deputatul PAS Igor Grosu a prezentat moțiunea în fața deputaților, iar apoi a anunțat că fracțiunea nu mai participă la ședința de astăzi al Legislativului.

CHIȘINĂU 16 dec - Sputnik. PAS, PPDA și PDM au înaintat moțiunea de cenzură care a fost semnată astăzi de 34 de deputați. În cadrul ședinței Parlamentului, deputatul PAS, Igor Grosu, a prezentat moțiunea în fața plenului.

Protest agricultori 16 decembrie 2020 - Sputnik Moldova
Politică
Protestul agricultorilor: de la revendicări economice, la revendicări politice

„Guvernul Chicu, învestit în noiembrie 2019, a eşuat lamentabil în procesul de atenuare a consecințelor pandemiei COVID-19 și a crizei economice. Orice zi în plus în care acest Guvern este în funcție, înseamnă mai puține şanse pentru rezolvarea crizei sanitare, economice şi sociale în care se adâncește Republica Moldova. Administrarea dezastruoasă a treburilor statului de către acest Guvern este cea mai evidentă în două domenii-cheie – sănătate și economie”, este menționat în moțiunea prezentată.

Moțiunea deputaților a fost oferită secretariatului pentru a verifica numărul de semnături. După ce deputatul PAS Igor Grosu a înaintat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, acesta a anunțat că fracțiunea sa nu va mai participa la ședința de astăzi a Parlamentului. 

„Ținând cont la cât de toxică este agenda de astăzi a Parlamentului, noi nu vom participa la ședința de astăzi”, a menționat deputatul PAS, Igor Grosu. 

Ulterior și deputații PPDA, dar și PDM, au părăsit sala de ședințe. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0