Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai puțin produs mediatic autohton: Decizia Parlamentului

© Sputnik / Владимир Песня / Accesați arhiva multimediaTeleviziune
Televiziune - Sputnik Moldova
Abonare
Televiziunile nu vor mai fi obligate să realizeze produse mediatice proprii de opt ore. Parlamentul a votat reducerea termenului cu două ore. Astfel, televiziunile vor crea doar câte șase ore de produs propriu pe zi. 

CHIȘINĂU 16 dec - Sputnik. Deputații au votat modificarea Legii Codului Serviciilor Media Vizuale din Moldova. Astfel, televiziunile nu vor mai fi obligate să transmită emisiuni proprii cu o durată medie zilnică de până la opt ore. Această durată a fost redusă cu două ore. 

Пенсионер - Sputnik Moldova
Societate
Moldovenii vor ieși mai devreme la pensie: Ce s-a decis în Parlament

Astfel, conform modificărilor, televiziunile private vor putea transmite emisiuni proprii cu o durată medie zilnică de până la șase ore, în loc de opt ore cum era până în prezent.

Televiziunile private regionale vor putea transmite emisiuni proprii cu o durată medie zilnică de până la trei ore, în loc de patru ore cum era până în prezent.

Iar televiziunile private locale vor putea transmite emisiuni proprii cu o durată medie zilnică de o oră ore, în loc de două ore cum era până în prezent.

Totodată, furnizorii de servicii media vor trebui să transmită programe audiovizuale locale în proporţie de cel puţin 60 la sută în limba română, în comparație cu 80 la sută cum este în prezent.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0