Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Bătrîncea: Anularea legii miliardului pentru a-i ajuta pe agricultorilori

© Sputnik / Miroslav RotariVlad Bătrîncea
Vlad Bătrîncea - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul socialist Vlad Bătrîncea a declarat că PSRM va propune anularea legii miliardului, fapt care va permită ca 600 de milioane de lei, pe care Guvernul trebuie să-i transmită Băncii Naționale pentru devalizarea sectorului bugetar, să fie alocați agricultorilor.

CHIȘINĂU, 16 dec – Sputnik. Deputatul socialist Vlad Bătrâncea a ținut un briefing de presă în care și-a exprimat regretul pentru evenimentele de astăzi din fața Parlamentului, când agricultorii protestatari au intrat cu tractoarele aproape până în ușa Legislativului.

Protest agricultori 16 decembrie 2020 - Sputnik Moldova
Politică
Protestul agricultorilor: de la revendicări economice, la revendicări politice
El a spus că socialiștii sunt deschiși pentru a purta un dialog adecvat pentru identificarea surselor pentru a-i ajuta pe agricultori.

El a spus că există un proiect de lege cu privire la anularea legii miliardului, ceea ce va face ca bugetul să aibă suplementar peste 600 de milioane de lei. Bătrîncea spune că deputații socialiști vor susține acest proiect de lege și vor propune ca acești bani să fie acordați susținerii agricultorilor.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0