Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Trei luptătoare se califică în finala Cupei Mondiale!

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Luptătoarele moldovene fac senzație la Cupa Mondială de la Belgrad! Anastasia Nichita, Mariana Cherdivară-Eșanu și Irina Rîngaci s-au calificat în finala categoriilor lor de greutate, asigurându-și cel puțin medalia de argint.

CHIȘINĂU, 15 dec – Sputnik. Toate trei au obținut până acum câte două victorii. La 57 kg, Anastasia Nichita le-a învins fără drept de apel pe italianca Arianna Carieri, scor 10-0, și turcoaica Mehlika Ozturk, 15-5. În finală, Anastasia, care este singura luptătoare moldoveană calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo, o va întâlni miercuri pe indianca Anshu Anshu.

Alexandrin Guțu - Sputnik Moldova
Sport
Video: Luptătorul Alexandrin Guțu cucerește bronzul la Cupa Mondială!

La 59 kg, Mariana Cherdivară-Eșanu a dispus de ucraineanca Katerina Zelenickh și turcoaica Elif Yanik. În ultimul act, luptătoarea din Călărași se va duela cu rusoaica Svetlana Lipatova, vicecampioană europeană în 2019.

Evoluție foarte bună și pentru tânăra de doar 19 ani, Irina Rîngaci. Ea le-a învins pe azera Elis Manolova și turcoaica Asli Demir. În finală, Irina o va întâlni pe ucraineanca Tetiana Rizhko. 

Șanse de a urca pe podium are și Mariana Draguțan. În această seară, ea va concura în finala mică a categoriei de greutate 55 kg împotriva polonezei Katarzyna Krawczyk.

Anterior, luptătorul de stil greco-roman, Alexandrin Guțu, a cucerit bronzul la Cupa Mondială de la Belgrad.

Campionatul Mondial s-a transformat în Cupa Mondială deoarece unele țări au refuzat să concureze din cauza pandemiei de coronavirus.

Fluxul de știri
0