Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce a discutat Zinaida Greceanîi cu ambasadorul Rusiei

© Photo : Facebook / Zinaida GreceanîiСпикер парламента Зинаида Гречаная встретилась с послом России в Молдове Олегом Васнецовым.
Спикер парламента Зинаида Гречаная встретилась с послом России в Молдове Олегом Васнецовым. - Sputnik Moldova
Abonare
Stadiul actual al relațiilor moldo-ruse, precum și situația politică curentă din Republica Moldova au fost discutate astăzi, în cadrul unei întrevederi, de președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și ambasadorul Oleg Vasnețov.

CHIȘINĂU, 15 dec – Sputnik. Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a avut marți, 15 decembrie, o întrevedere cu ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov.

Владимир Головатюк - Sputnik Moldova
Politică
Golovatiuc, despre prioritățile în funcția de ambasador al Moldovei în Rusia

În cadrul întâlnirii, interlocutorii au discutat despre stadiul actual al relațiilor moldo-ruse, menționând „existența unui dialog eficient și productiv între cele două state”, potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului.

De asemenea, la întrevedere „a fost exprimată determinarea reciprocă pentru a consolida în continuare cooperarea strategică în diferite domenii de interes comun”.

Zinaida Greceanîi și Oleg Vasnețov au discutat și despre situația politică curentă din Republica Moldova.

Președintele Parlamentului s-a referit la agenda Legislativului în perioada imediat următoare.

De asemenea, Zinaida Greceanîi a accentuat prioritatea adoptării politicii bugetar-fiscale și a celor trei bugete pentru anul 2021, în lectura finală, după sintetizarea tuturor amendamentelor.

Ambasadorul Oleg Vasnețov i-a a urat succes președintelui Parlamentului și tuturor deputaților în activitatea lor legislativă, „în special în promovarea agendei actuale, complexe și importante”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0