Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Își va relua sau nu Parlamentul activitatea după Anul Nou - Ce spune Furculiță

© Sputnik / OsmatescoCorneliu Furculiță
Corneliu Furculiță - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, spune că după intrarea Parlamentului în vacanță, reluarea activității Legislativului într-o nouă sesiune va fi puțin probabilă.
Își va relua sau nu Parlamentul activitatea după anul nou - Ce spune Furculiță

Deputatul PSRM, Corneliu Furculiță a declarat pentru Sputnik Moldova că ceea ce se întâmplă la ora actuală în Parlament arată că partidele parlamentare se pregătesc de alegeri. El mai spune că cel mai rezonabil termen de organizare a alegerilor ar fi luna mai al anului viitor, Totodată, deputatul consideră că este puțin probabil că actualul Parlament își va relua activitatea într-o nouă sesiune.

Piața Marii Adunări Naționale  plină cu tractoare - Sputnik Moldova
Agricultorii reiau "protestele de masă" – Iată ce au anunțat pentru astăzi
„Dacă se va insista pe agenda alegerilor anticipate parlamentare, nu cred că va mai fi posibil ca Parlamentul să activeze încă o sesiune. Perioada următoare ne va arăta care sunt semnalele, când am putea vorbi deja despre perioada preelectorală pentru viitoarele parlamentare. Cel mai rezonabil termen ar fi lunile mai, iunie sau în toamnă. Până atunci forțele politice trebuie să schițeze o foaie de parcurs pentru ca acest proces să fie pornit”, a precizat Corneliu Furculiță.

Anterior Președintele Igor Dodon a declarat că socialiștii sunt  gata să discute cu partidele parlamentare despre organizarea alegerilor parlamentare anticipate și cine ar trebui să guverneaze până la viitoarele alegeri

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0