Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Le-au fost scoase plăcuțele de înmatriculare: Pentru ce au fost sancționați șoferii

© Sputnik / Miroslav RotariANTA
ANTA - Sputnik Moldova
Abonare
Au încălcat regulile de transportare a mărfurilor și pasagerilor și s-au ales cu amenzi. 26 de șoferi au rămas și fără plăcuțele de înmatriculare de la mașini. Informațiile sunt prezentate de Agenția Națională Transport Auto. 

CHIȘINĂU 13 dec - Sputnik. Agenția Națională Transport Auto (ANTA) a efectuat mai multe controale în perioada 7 -11 decembrie.

ANTA - Sputnik Moldova
Societate
Zeci de șoferi au rămas fără plăcuțe de înmatriculare
 Potrivit acestei instituții, șoferii care au încălcat normele de transportare de persoane, mărfuri și colete au fost sancționați, unii chiar au rămas fără plăcuțe de înmatriculare la automobile. Scopul verificărilor este de a combate transportarea ilicită de mărfuri și persoane în traficul național și internațional.

Potrivit ANTA, timp de o săptămână au fost întocmite 62 de procese verbale. La 26 de conducători auto li s-a suspendat dreptul de utilizare a vehiculului rutier prin scoaterea plăcuțelor cu numerele de înmatriculare. Totodată, opt operatori de transport rutier s-au ales cu amendă în mărime de 80 000 lei. 

Astfel de controale au fost făcute în mai multe raioane ale țării, dar și pe traseele de legătură cu punctele de traversare a frontierei de stat Leușeni și Giurgiulești. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0