Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Zeci de șoferi au rămas fără plăcuțe de înmatriculare

© Sputnik / Miroslav RotariANTA
ANTA - Sputnik Moldova
Abonare
34 de conducători auto au rămas fără plăcuțe de înmatriculare în perioada 16-22 noiembrie, după ce inspectorii Agenției Naționale Transport Auto au efectuat mai multe controale pe drumurile din țară.

CHIȘINĂU, 23 nov - Sputnik. Potrivit Agenției Naționale Transport Auto, inspectorii au desfășurat acțiuni de prevenire și combatere a transportului ilicit de mărfuri și persoane în trafic național și internațional. În cadrul controalelor au fost întocmite 65 de procese verbale, iar pentru 34 de șoferi a fost suspendat dreptul de utilizare a vehiculului prin reţinerea plăcuţelor de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare. 

Accident cu pieton lovit mortal la Edineț - Sputnik Moldova
Societate
Teribil: O femeie a fost lovită mortal de un șofer beat
De asemenea, șase operatori de transport rutier s-au ales cu amenzi de până la 60 de mii lei pentru diverse încălcări. În context, ANTA atenționează conducătorii auto să asigure prezența la bordul vehiculelor a tuturor actelor necesare pentru desfășurarea activității, să se conformeze prevederilor Codului Transporturilor Rutiere și să ofere consumatorilor servicii de calitate, siguranță și confort.

De la începutul anului, pentru transportarea ilicită contra cost a persoanelor, mărfurilor și coletelor sau pentru prestarea serviciilor contra cost în lipsa actelor permisive, inspectorii ANTA au întocmit 789 de procese verbale, fiind aplicate penalități în mărime de 4,6 milioane de lei. Până acum au fost achitate amenzi în valoare de 2,2 milioane de lei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0