Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bilanț sumbru la sfârșit de săptămână: Câte cazuri de COVID-19 sunt înregistrate

© Sputnik / Miroslav RotariAmbulanță
Ambulanță - Sputnik Moldova
Abonare
Alte 795 de cazuri de COVID-19 anunță Ministerul Sănătății. Totodată, 25 de bolnavi au cedat în fața noului virus. Bilanțul deceselor a ajuns la 2 572.

CHIȘINĂU 13 dec - Sputnik. COVID-19 nu bate în retragere. Duminică se anunță alte 795 de cazuri noi de infectare cu noul virus. Potrivit Ministerului Sănătății, astăzi au fost efectuate 1 976 de teste primare. Bilanțul total al infectărilor a ajuns la 126 518 de cazuri.

Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
COVID-19 devine tot mai nemilos: Câte decese au fost înregistrate

Din numărul total, 3 786 de bolnavi sunt acum internați în spital, dintre care 290 sunt în stare extrem de gravă, iar 64 sunt conectați la aparate de ventilare artificială.

Duminică, alte 25 de persoane au fost răpuse de noul coronavirus. Este vorba 16 femei și nouă bărbați cu vârstele cuprinse între 53 și 85 de ani. Aceștia aveau și alte boli cronice. 

Datele Ministerului Sănătății mai arată că 35 lucrători medicali au fost confirmați astăzi cu noul virus. Printre aceștia sunt opt medici, 21 de asistenți medicali și șase infirmieri.

Totodată, 1 168 de persoane s-au vindecat. Bilanțul celor care s-au tratat a ajuns la 108 901. În prezent, 9 106 de bolnavi de COVID-19 se tratează la domiciliu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0