Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Start concertelor din perioada sărbătorilor de iarnă

© Sputnik / Mihai CarausМикрофон в студии радио Sputnik
Микрофон в студии радио Sputnik  - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi, 13 decembrie va fi lansată cea de-a doua ediție a concertului „Santa Lucia”, dedicat sărbătorilor de Crăciun. Spectacolul va fi prezentat de corurile pentru copii din Republica Moldova, o orchestră și renumiți interpreți.
Concert spectaculos cu prilejul sărbătorilor de iarnă - detalii

Peste 250 de copii din toată țara, acompaniați de o orchestră uimitoare, vor prezenta un spectacol muzical de excepție în care vor interpreta cântece de iarnă cu tematică de Crăciun. Dirijorul şi autorul proiectului Adrian Marian a oferit mai multe detalii în cadrul emisiunii Sputnik Matinal.

Potrivit lui, în acest an, evenimentul va fi difuzat la un post de televiziune cu acoperire națională, dar și de platforme online.

"Vom prezenta o producție video în care mai multe coruri acompaniate de orchestră vor crea o atmosferă magică de sărbători", a declarat pentru interlocutorul.

Proiectul este realizat cu sprijinul Ambasadei Suediei și Fundației Est-Europene. Denumirea proiectului „Santa Lucia” provine de la o tradiție suedeză ce marchează începutul sărbătorilor de Crăciun.

Anul precedent, grandiosul concert s-a desfășurat la Sala cu Orgă din Chișinău și a adunat sute de spectatori și oaspeți de peste hotarele țării.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0