Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mai multe încălcări la frontiera de stat: Despre ce este vorba

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
91 de persoane s-au ales cu amenzi pentru că nu au respectat regimul de autorizolare și au părăsit Republica Moldova. Totodată, un moldovean a vrut să treacă ilegal frontiera. Datele sunt prezentate de Poliția de Frontieră. 

CHIȘINĂU 13 dec - Sputnik. Timp de o zi, 91 de persoane au decis să părăsească țara înainte de a expira termenul de autoizolare, iar pentru acest lucru s-au ales cu amenzi. Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră au identificat o persoană ce a încercat să treacă ilegal hotarul țării. 

Poliție - Sputnik Moldova
Societate
Ce au depistat polițiștii într-un stup de albine
Potrivit Poliției de Frontieră, pe parcursul zile de sâmbătă 11 139 de persoane au traversat frontiera de stat.Totodată, au fost completate 6 031 de fișe epidemiologice, iar niciuna dintre persoane nu a prezentat simptome de COVID-19 în timp de au trecut hotarul. 

Datele Poliției de Frontieră mai arată că din cele 11 139 de traversări, 6 331 au fost pe sensul de intrare în țară. Dintre care 3 769 treceri la frontiera moldo-română,  1 184 treceri la frontiera cu Ucraina și  1 378 treceri aeriene. 

Cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei (intrare în Republica Moldova) au fost:
PTF Leușeni – 1 630 de persoane
PTF Aeroportul Internațional Chișinău - 1 378 de persoane
PTF Giurgiulești-Galați - 777 de persoane
PTF Sculeni - 749 de persoane
PTF Cahul – 396 de persoane.

Aici puteți vedea harta punctelor de trecere a frontierei sistate și active.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0