Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce au depistat polițiștii într-un stup de albine

© Sputnik / Mihai CarausPoliție
Poliție - Sputnik Moldova
Abonare
400 de grame de substanțe narcotice au fost descoperite de către oamenii legii într-un stup de albine. În timpul perchezițiilor, ofițerii au fost ajutați de câinele de serviciu Amy, care a identificat unde se aflau drogurile. 

CHIȘINĂU 12 dec - Sputnik. Într-un stup din gospodăria unui bănuit au fost găsite 400 de grame de masă vegetală, asemănătoare cu marijuana. Perchezițiile au avut loc vineri în satul Cerlina, raionul Soroca. În cadrul descinderilor a fost implicat și câinele de serviciu Amy, care a ajutat polițiștii să identifice unde erau ascunde substanțele narcotice. 

© Photo : Poliția de frontierăDroguri depistate într-un stup de albine
Ce au depistat polițiștii într-un stup de albine  - Sputnik Moldova
Droguri depistate într-un stup de albine

Potrivit Poliției de Frontieră, persoanele implicate în comercializarea drogurilor au fost urmărite timp de câteva luni. Astfel, oamenii legii au stabilit că bănuiții acționau conform unei scheme bine puse la punct. 

Perchezițiile au fost efectuate la domiciliile a doi suspecți, iar în gospodăria unuia a fost ascuns un pachet cu masă vegetală. Ofițerii au ridicat pachetul și l-au trimis la expertiză pentru a se stabili componența chimică a substanței depistate. 

© Photo : Poliția de frontierăDroguri depistate într-un stup de albine
Ce au depistat polițiștii într-un stup de albine  - Sputnik Moldova
Droguri depistate într-un stup de albine

În prezent, acțiunile de urmărire penală încă continuă. Dacă persoanele implicate vor fi găsite vinovate, acestea riscă până la zece ani de pușcărie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0