Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un condamnat s-a ascuns șapte ani de poliție, iar acum a fost prins

© Photo : Guvernul Republicii MoldovaPolițist de frontieră cu binoclu
Polițist de frontieră cu binoclu - Sputnik Moldova
Abonare
A reușit să se ascundă de oamenii legii timp de șapte ani, iar acum a fost prins la frontieră. Un condamnat la 13 ani de pușcărie a fost reținut în timp ce voia să traverseze frontiera ilegal. 

CHIȘINĂU 12 dec - Sputnik. Un bărbat ce a fost condamnat la 13 ani de închisoare s-a ascuns peste hotarele țăriitimp de șapte ani, iar acum a fost prins la frontiera de stat. Acesta era dat în căutare internațională.

Poliție - Sputnik Moldova
Societate
Ce au depistat polițiștii într-un stup de albine
Potrivit Poliției de Frontieră, au ajuns informații precum că un moldovean anunțat în căutare internațională ar urma să revină în Moldova. Astfel, oamenii legii au intensificat controlul la frontiera de stat pentru a depista individul. 

În data de 11 decembrie, în direcția localităților Săiți (Moldova) - Lesnoe (Ucraina), un echipaj al Poliției de Frontieră, împreună cu ofițerii de investigație din cadrul Direcției regionale EST, au reținut bărbatul. El a fost observat în timp ce traversa ilegal hotarul moldo-ucrainean. Condamnatul are 33 de ani și este originar din raionul Călărași. 

În urma investigațiilor, ofițerii au stabilit că tânărul a părăsit ilegal teritoriul Republicii Moldova în anul 2013, fiind condamnat la 13 ani de detenție pentru omor intenționat săvârșit de două sau mai multe persoane cu o deosebită cruzime.

Oamenii legii au pornit încă o cauză penală pentru că a trecut ilegal frontiera. Totodată, Poliția de Frontieră urmează să se autosesizeze pe încălcarea frontierei de stat, săvârșită acum șapte ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0