Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Medalie chiar de ziua sa de naștere la Europenele de taekwondo

Abonare
Stepan Dimitrov a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de taekwondo pe categorii olimpice, care are loc la Sarajevo.

CHIȘINĂU, 12 dec – Sputnik. El a obținut două victorii în categoria de greutate 58 kg, reușind să elimine luptători din Turcia și Croația. Stepan i-a cedat în semifinală doar sârbului Novak Stanic, dar s-a ales cu un loc pe podium chiar în ziua în care a împlinit 25 de ani! Fratele său geamăn, Vadim Dimitrov, s-a clasat pe locul 9 în aceiași categorie de greutate, unde a triumfat francezul  Cyrian Ravet.

Robinho - Sputnik Moldova
Sport
Un fotbalist celebru a fost condamnat definitiv la nouă ani de închisoare
La Europenele din Bosnia și Herțegovina au mai concurat Andrei Balan (68 kg) și Tatiana Țîmbalari (57 kg). Ei de asemenea s-au clasat în top 10, locul 5, respectiv 9.

Stepan Dimitrov este unul dintre cei mai titrați luptători de taekwondo din Moldova. În 2014, el a devenit campion european la Baku, iar în 2018 a cucerit bronzul la Europenele de la Kazan.

Pentru luptătorii de taekwondo din Moldova urmează calificările pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo. Turneul european de calificare va avea loc în perioada 30-31 ianuarie la Sofia.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0