Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Un fotbalist celebru a fost condamnat definitiv la nouă ani de închisoare

© AFP 2024 / DOUGLAS MAGNORobinho
Robinho - Sputnik Moldova
Abonare
Fostul star al naționalei Braziliei, Robinho, a fost condamnat la nouă ani de închisoare cu executare de către un Tribunal din Milano.

CHIȘINĂU, 11 dec – Sputnik. Robinho este acuzat că a participat la un viol în grup, în 2013, într-un club din Milano. Fostul mijlocaș de la Real Madrid, Manchester City și AC Milan s-ar fi aflat acolo însoțit de patru prieteni. Deși inițial brazilianul a negat acuzațiile care i s-au adus, a urmat un proces care a durat aproape șapte ani, iar sentința a venit ieri: nouă ani cu executare!

Lionel Messi - Sputnik Moldova
Sport
„Ronaldo nu ar face așa ceva”: Reacția fanilor la VIDEO-ul șocant cu Messi

Potrivit judecătorilor, victima este o tânără de origine albaneză care în 2013 avea 22 de ani. Presa a dezvăluit la momentul începerii anchetei că victima lui Robinho și a prietenilor săi nu ar fi fost capabilă să opună rezistență pentru că ar fi fost inconștientă după ce a fost îmbătată de grupul condus de Robinho.

Robinho a negat faptele. Brazilianul de 36 de ani dispune de un termen de 90 de zile pentru a face recurs în casaţie, după ce a fost constrâns să părăsească clubul Santos în luna octombrie din cauza presiunii impuse de sponsorii echipei braziliene. Robinho a mai fost acuzat de viol şi în 2009, când juca la Manchester City, însă acel caz a fost clasat.

Robinho a marcat 28 de goluri în 100 de meciuri pentru naționala Braziliei. El a câștigat campionatul în cinci țări diferite, cu Santos, Real Madrid, AC Milan, Guangzhou Evergrande și Istanbul Başakşehir. În sezonul trecut el a fost coleg cu moldoveanul Alexandru Epureanu la Istanbul Bașakșehir.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0