Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A căzut în gol de la etajul 12: Ce s-a întâmplat

© Flickr / Mr.lugosiÎnălțime
Înălțime - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 68 de ani a căzut de la etajul 12 a unui bloc din centru Capitalei și a murit pe loc. Poliția investighează cazul ca să stabilească dacă este vorba despre omor sau suicid.

CHIȘINĂU 12 dec - Sputnik. La ora 09:24 a fost alertat Serviciul de Urgență precum că un bărbat a căzut de la etaj și zace la pământ. Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, la fața locui s-a deplasat grupa operativă și medicul legist.

Poliție - Sputnik Moldova
Societate
Ce au depistat polițiștii într-un stup de albine

La examinarea cadavrului, semne de moarte violentă nu au fost depistate. Polițiștii au stabilit că bărbatul avea 68 de ani și locuia pe strada Ismail din Capitală, având apartamentul la etajul 12, de unde a și căzut în gol. Potrivit oamenilor legii, bărbatul locuia de unul singur în apartament și nu a lăsat niciun bilețel de adio.

Pe acest caz a fost pornită o anchetă, iar polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele celor întâmplate și să afle dacă este vorba despre un omor sau despre un suicid. Dacă este vorba despre un suicid, oamenii legii urmează să afle care a fost motivul ce l-a făcut pe bărbat să-și pună capăt zilelor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0