Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Lisnevschi: Ce va urma dacă Ion Chicu își va depune mandatul

© Sputnik / Mihai CarausIan Lisnevschi
Ian Lisnevschi - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul emisiunii "ATITUDINI", politologul Ian Lisnevschi a fost întrebat despre consecințele politice, economice și sociale în cazul în care premierul Ion Chicu își va depune mandatul.
Lisnevschi: Ce va urma dacă Ion Chicu își va depune mandatul

În ultima perioadă tot mai des se zvonește că premierul Ion Chicu intenționează să-și depună mandatul. Dacă acest lucru se va întâmpla, Republica Moldova va fi într-o stagnare cel puțin pentru o perioadă de un an de zile, susține analistul politic Ian Lisnevschi.

"Asta ar însemna o criză enormă politică. Societatea va fi dur lovită pe segmentul economie, medicină ș.a. Sunt probleme grave care nu vor putea fi rezolvate o bună perioadă de timp", a declarat pentru Sputnik Ian Lisnevshi.

Mai mult, această situație de incertitudine ar fi un prilej pentru opoziție de a învinui actuala guvernare, susține expertul. Pe lângă aceasta, există și multe riscuri că cetățenii vor veni cu un val de reacții negative.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0