Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video: I-a promis marea cu sarea, dar iată ce i-a făcut apoi

© Sputnik / Mihai CarausПолиция получила 52 машины
Полиция получила 52 машины - Sputnik Moldova
Abonare
A cerut-o în căsătorie și i-a promis că va întreține familia, iar apoi a obligat-o să presteze servicii sexuale. O femeie de 27 de ani a devenit victima unu bărbat care a racolat-o pentru a o exploata sexual. Suspectul riscă ani grei de pușcărie.

CHIȘINĂU 11 dec - Sputnik. Un bărbat de 28 de ani a făcut cunoștință cu o femeie de 27 de ani, din raionul Briceni, prin intermediul rețelelor de socializare, a inițiat o relație de prietenie, iar apoi a cerut-o în căsătorie. Toate le-a făcut cu scopul pentru ca ulterior femeia să presteze servicii sexuale pentru anumite sume de bani. 

Полиция получила 52 машины - Sputnik Moldova
Societate
Video: Reținut pentru trafic de ființe umane - Iată cum era întreținută victima
Potrivit poliției, femeia are la întreținere un copil de un an, iar inculpatul a convins-o că aceasta nu este o problemă și că vor  forma un cuplu fericit. După ce ea a acceptat să devină soția lui, cei doi au venit în Capitală, unde suspectul a asigurat-o  că a închiriat un apartament și dispune de un serviciul bine plătit ca să poată asigura întreținerea familiei.

Pentru a nu arăta scopurile sale, el i-a făcut cunoștință victimei cu mama sa. După aproximativ două săptămâni de concubinaj, i-a spus femeii că i-a găsit o activitate care o să-i aducă un venit. Ulterior, bărbatul ar fi amenințat-o că va aplica forța asupra ei și a copilului dacă aceasta nu va presta servicii sexuale. Astfel, aproape timp de un an, femeia a fost exploatată sexual de către inculpat. Mai mult, bărbatul îi lua copilul și îi permitea seara să stea cu el timp de 2 - 3 ore, după care se izola cu micuțul în altă cameră din apartamentul închiriat sau pleca la plimbare, pentru ca femeia să presteze servicii sexuale. 

Aceasta a fost audiată de oamenii legii cărora le-a spus că era nevoită zilnic să întrețină relații sexuale, iar banii adunați îi dădea concubinului. Acesta lăsându-i până la 400 de lei săptămânal. Totodată, pentru a nu trezi suspiciuni din partea vecinilor, bărbatul schimba apartamentul o dată la două săptămâni. 

Oamenii legii au finalizat urmărirea penală și au expediat dosarul în instanța de judecată. În prezent, bărbatul se află în izolator. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 15 ani de pușcărie pentru trafic de ființe umane. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0