Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Video - Vladimir Putin a felicitat RT cu prilejul împlinirii a 15 ani de la lansare

© Sputnik / Michael KlimentyevПрезидент России Владимир Путин выступает на выставке, посвящённой 10-летию вещания Russia Today
Президент России Владимир Путин выступает на выставке, посвящённой 10-летию вещания Russia Today - Sputnik Moldova
Abonare
În cei 15 ani de la lansare, RT, care este acum disponibil la TV și online în șase limbi, a devenit unul dintre cele mai populare canale internaționale de știri din lume.

CHIȘINĂU, 10 dec - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a felicitat RT cu prilejul aniversării a 15 ani de la lansare, numind canalul TV drept vocea adevărului. După cum a remarcat șeful statului rus, „acum 15 ani era dificil să ne imaginăm măsura în care acest proiect va schimba radical, va îmbogăți și va diversifica agenda informațională globală”, notează russian.rt.com.

"Astăzi sunteți urmăriți și citiți în fiecare zi de zeci de milioane de oameni din multe țări ale lumii. Aceasta este o voce care este respectată și se bucură de încredere. Și, sincer, este și vocea adevărului de care unii se tem și ar dori să fie reduși la tăcere", a spus președintele rus.

În opinia sa, succesul RT constă în faptul că acesta respectă legile universale ale jurnalismului onest, profesionist și liber, care „s-a caracterizat de-a lungul vremii prin respingerea oricărui monopol informațional, cenzură sau dorința de a-și aroga dreptul la adevărul suprem”.

Vladimir Putin a subliniat că RT nu se teme să pună întrebări incomode, oferă o platformă pentru discuții aprinse pentru diverse puncte de vedere, oferă publicului multinațional informații relevante și obiective despre ceea ce se întâmplă în Rusia și în lume.

Președintele Rusiei și-a exprimat încrederea că vocea RT va fi auzită pe toate continentele și i-a dorit canalului TV dezvoltare, curaj, îndrăzneală și succes.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0