Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Inter ratează calificarea în ziua când moare o mare legendă!

© REUTERS / ALESSANDRO GAROFALOInter Milan vs Shakhtar Donetsk
Inter Milan vs Shakhtar Donetsk - Sputnik Moldova
Abonare
Inter a rămas în afara Europei, după ce nu a reușit să treacă pe propriul teren de Șahtior Donetk, scor 0-0, în ultima etapă a grupei B din Liga Campionilor.

CHIȘINĂU, 9 dec – Sputnik. Formația lui Antonio Conte a dominat partida cu ucrainenii, dar nu a reușit să înscrie golul victoriei. Gazdele au avut o bară prin Martinez și alte șanse ratate de Lukaku și Eriksen. Inter a adunat șase puncte și a terminat pe ultimul loc. Șahtior, în schimb, va merge în Europa League.

Champions League - Group G - FC Barcelona v Juventus - Camp Nou, Barcelona, Spain  - Sputnik Moldova
Sport
Video: Messi, umilit de Ronaldo în Liga Campionilor!
Inter a părăsit Europa chiar în ziua în care a decedat legendarul Paolo Rossi, eroul Italiei la Campionatul Mondial din 1982. El a marcat șase goluri la turneul final din Spania: trei contra Braziliei (3-2), în grupe, două împotriva Poloniei (2-0), în semifinale, și unul contra Germaniei (3-1), în finală. Fostul mare atacant avea 64 de ani. Anunțul a fost făcut în noaptea de miercuri spre joi de postul de televiziune RAI Sport, unde Rossi ocupase postul de analist.

Paolo Rossi este al doilea câștigător de Cupă Mondială care moare în ultimele două săptămâni, după argentinianul Diego Maradona, decedat la data de 25 noiembrie, în urma unui stop cardiac.

Grupele Ligii Campionilor s-au încheiat miercuri seară, iar toate cele 16 formații calificate în fazele eliminatorii ale competiției sunt cunoscute. Echipe precum Inter Milano, Manchester United sau Ajax nu au reușit să acceadă în optimile de finală ale Ligii Campionilor, lăsându-le locul celor de la Borussia Monchengladbach, RB Leipzig, respectiv Atalanta.

Echipele calificate în optimile de finală ale Ligii Campionilor: Bayern Munchen, Real Madrid, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Borussia Dortmund, Juventus, PSG, Atletico Madrid, Borussia Monchengladbach, Porto, Atalanta, Sevilla, Lazio, Barcelona și Leipzig.

Tragerea la sorți pentru optimile de finală ale Ligii Campionilor este programată luni, 14 decembrie, la Nyon, de la ora 13:00.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0