Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iarăși un număr mare de bolnavi cu COVID-19: Câte cazuri s-au înregistrat astăzi

© Inquam Photos / Cornel PutanAmbulanță, Urgență, Medici, Spital, România
Ambulanță, Urgență, Medici, Spital, România - Sputnik Moldova
Abonare
Alte 1 715 cazuri de COVID-19 au fost confirmate astăzi în laboratoarele din țară. Totodată, încă 19 bolnavi au fost răpuși de virusul nemilos. Printre noile cazuri sunt și nouă de import. Datele sunt prezentate de Ministerul Sănătății.

CHIȘINĂU 10 dec - Sputnik. Numărul cazurilor zilnice de COVID-19 crește de la o zi la alta. Ministerul Sănătății anunță încă 1 715 cazuri noi, printre care nouă sunt de import - din România, Luxemburg, Federația Rusă, Ucraina și Egipt. 

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Din rău în mai rău: Un nou antirecord al celor infectați cu COVID - 19
Bilanțul total al infectărilor a ajuns la 122 685 de cazuri. Din numărul total, 3 845 bolnavi sunt acum internați în spital, dintre care 286 sunt în stare extrem de gravă, iar 60 sunt conectați la aparate de ventilare artificială.

Astăzi, 19 pacienți au murit în urma complicațiilor provocate de virus. Este vorba despre 12 femei și șapte bărbați cu vârste cuprinse între 65 și 92 de ani. 

Au fost efectuate 3 350 de teste primare în ultimele 24 de ore. Datele Ministerului Sănătății mai arată că 89 lucrători medicali au fost confirmați astăzi cu noul virus. 

Totodată, 1 265 persoane s-au vindecat. Bilanțul celor care s-au tratat a ajuns la 105 238. În prezent, 8 645 de bolnavi de COVID-19 se tratează la domiciliu. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0