Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

„Festivalul Voluntarilor 2020”: Câștigătorii anului - detalii

© Sputnik / Mihai CarausМикрофон в студии радио Sputnik
Микрофон в студии радио Sputnik - Sputnik Moldova
Abonare
Cei mai activi voluntari ai anului 2020 urmează a fi premiați în cadrul evenimentului „Festivalul Voluntarilor 2020”. Detalii am aflat de la Ana Bezarău, cea care ştie totul despre acest domeniu foarte important.
„Festivalul Voluntarilor 2020”: Câștigătorii anului - detalii

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", Ana Bezărău a menționat că Festivalul Voluntarilor a devenit deja o tradiție în Republica Moldova, ajungând în acest an la cea de-a XVII-a ediție.

În premieră, evenimentul a promovat și implicarea persoanelor în etate în activitatea de voluntariat, fiind adăugată și subcategoria voluntarul/voluntara vârstei de aur (50+). O altă noutate a fost și premierea proiectelor de voluntariat în contextul COVID-19.

"Am reușit să promovăm acest festival la nivel național și să dublăm numărul dosarelor comparativ cu anul precedent. Cei mai activi voluntari au fost premiați în cadrul celor patru secțiuni: voluntarul/voluntara anului; coordonatorul/coordonatoarea de voluntari al anului; proiectul de voluntariat al anului; structura care implementează activități de voluntariat", a remarcat Ana Bezărău.

În total, 17 persoane au fost selectate drept câștigători în cadrul Festivalului, iar Gala de premiere se va desfășura pe 5 decembrie 2020.

Cine sunt desemnați cei mai active voluntari ai anului aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0