Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Curtea Constituțională a anunțat când va fi validat mandatul Maiei Sandu

© Sputnik / Miroslav RotariПрезидентура РМ
Президентура РМ - Sputnik Moldova
Abonare
În contextul măsurilor antiepidemice, la ședință CC va putea participa un număr limitat de persoane.

CHIȘINĂU, 8 dec – Sputnik. Ședința Curții Constituționale privind confirmarea rezultatelor alegerilor şi validarea mandatului de Președinte al Republicii Moldova va avea loc pe data de 10 decembrie, la ora 10:00.

Doar persoanele invitate vor avea acces în sala de ședințe a Curții Constituționale, este menționat într-un comunicat oficial al instituției.

Reprezentanții mass-media și persoanele interesate vor putea urmări ședința în direct.

Протест в Кишиневе 6 декабря - Sputnik Moldova
Politică
Maia Sandu a dezvăluit numele altor patru viitori consilieri
Anterior, președintele ales Maia Sandu a precizat că ceremonia de inaugurare a sa în funcția de președinte va avea loc pe 24 decembrie la Palatul Republicii.

Din cauza pandemiei, evenimentul va fi mai modest, prezența va fi limitată, chiar dacă, potrivit Legii cu privire la inaugurare, la eveniment se invită reprezentanți ai mai multor instituții ale statului, a mia menționat ea

”Încercăm să găsim o formulă prin care să putem invita reprezentanți din fiecare instituție, așa încât să păstrăm și spiritul legii, dar să ținem cont și de restricțiile impuse de pandemie”, a spus Sandu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0