Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Super gol pentru Oleg Reabciuk în poarta lui Benfica!

Abonare
Fundașul naționalei Moldovei a înscris al doilea gol său gol în campionatul Portugaliei. De această dată, jucătorul de 22 de ani a marcat chiar în poarta favoritei la titlu, Benfica Lisabona!

CHIȘINĂU, 7 dec – Sputnik. Reabciuk a deschis scorul pentru Pacos de Ferreira în minutul 24 cu un șut superb superb de la circa 16 metri.

Benfica a reușit egalarea în minutul 58 prin Rafa Silva, iar la ultima fază a meciului, neamțul Gian-Luca Waldschmidt a smuls victoria pentru gazde în minutul 90+4.

Michael Jordan - Sputnik Moldova
Sport
Un tricou purtat de Michael Jordan a fost vândut cu o sumă record!
Grație acestei victorii, Benfica s-a apropiat la 2 puncte de liderul Sporting, în timp ce Pacos se menține pe locul 6 în Primeira Liga după 9 etape disputate.

Oleg Reabciuk este unul dintre cei mai în formă jucători moldoveni la ora actuală. În acest sezon el a mai marcat în poarta lui Santa Clara. Reabciuk este născut la Ialoveni, dar la o vârstă fragedă s-a mutat cu traiul cu familia în Portugalia. A făcut junioratul la mai multe formații lusitane, fiind observat în cele din urmă de FC Porto, pentru care nu a apucat să debuteze în competiția internă. La Pacos evoluează din 2019.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0