Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Un tricou purtat de Michael Jordan a fost vândut cu o sumă record!

© AFP 2024 / VINCE BUCCIMichael Jordan
Michael Jordan - Sputnik Moldova
Abonare
Un tricou purtat de legendarul baschetbalist Michael Jordan a fost vândut cu o sumă record. La o licitație organizată la Beverly Hills s-a plătit pentru el 320.000 de dolari.

CHIȘINĂU, 6 dec – Sputnik. Este vorba de un tricou purtat de Jordan în anul 1984, pe când juca la Chicago Bulls. Michael a câștigat de 6 ori titlul în NBA cu Chicago. În prezent americanul are 57 de ani și este principalul acționar al formației Charlotte Hornets.

Sevilla - Real Madrid - Sputnik Moldova
Sport
Video: Victorie de moral pentru Real în derby-ul etapei din La Liga

La aceeași licitație, alte două tricouri, aparţinând superstarului NBA, LeBron James şi fostului jucător de fotbal american, Colin Kaepernick, s-au vândut fiecare pentru suma de 128.000 de dolari.

LeBron James este unul dintre cei mai în vogă baschetbaliști ai momentului. Săptămâna această și-a prelungit contractul până în 2023 cu Los Angeles Lakers și va încasa în această perioadă 85 milioane de dolari.

Un tricou al starului Kobe Bryant, decedat într-un accident de elicopter în ianuarie, a fost vândut la același eveniment cu 38.000 de dolari.

De asemenea, o torţă olimpică de la Jocurile Olimpice din 1984 de la Los Angeles a fost cumpărată în schimbul sumei de 22.000 de dolari.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0