Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Pe surse: Judecătorii vor examina dosarul jurnaliștilor NTV reținuți în Turcia

© AP Photo / Emrah GurelРамадан в Турции
Рамадан в Турции  - Sputnik Moldova
Abonare
Dosarul jurnaliștilor ruși reținuți în Istanbul a fost transmisă unui complet de judecată, a declarat pentru RIA Novosti o sursă locală car cunoaște situația.

CHIȘINĂU, 7 dec - Sputnik. Serviciul de presă al postului de televiziune rusesc NTV (НТВ) a anunțat anterior că jurnaliștii care participau la realizarea emisiunii “Țentralinoie televidienie” (Центральное телевидение) Alexei Petrușko și Ivan Malîșkin au fost reținuți în Turcia și au încetat să mai țină legătura cu redacția.

Den tyrkisk-syriske grænse - Sputnik Moldova
De ce Turcia își introduce trupele în Azerbaidjan
O sursă din cadrul Ministerul Afacerilor Externe al Turciei a relatat pentru RIA Novosti că cei doi jurnaliști NTV au fost reținuți pentru că nu erau acreditați și pentru că filmau fără autorizație în raionul în care este produs aparatul de zbor fără pilot Baykar Savunma.

Administrația de la Istanbul a confirmat că doi jurnaliști ruși de la NTV au fost reținuți pentru că efectua filmări neautorizate și că termenul de aflare a lor sub strajă a fost prelungit cu trei zile.   

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0