Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Ratarea anului vine de la un jucător a lui Chelsea!

© REUTERS / DANIEL LEAL-OLIVASPremier League - Chelsea v Leeds United - Stamford Bridge
Premier League - Chelsea v Leeds United - Stamford Bridge - Sputnik Moldova
Abonare
Chelsea a urcat pe primul loc în Premier League, dar a avut emoții în meciul cu Leeds. La scorul de 0-1 pentru oaspeții, atacantul german Timo Werner nu a reușit să înscrie de pe linia porții.

După un corner executat de Mason Mount, Giroud a prelungit mingea la colțul lung, unde l-a găsit nemarcat pe Werner. Dintr-o poziție din care era mai greu să rateze decât să introducă mingea în poartă, jucătorul adus pentru 53 milioane de euro de la Leipzig, a respins de pe linia porții în loc să înscrie pentru 1-1.

​Până la urmă, Chelsea a reușit egalarea în minutul 27, prin Giroud, iar după pauză a mai înscris prin Zouma și Pulisic. Chelsea are 8 victorii în ultimele 9 jocuri disputate în toate competițiile. În campionat, echipa antrenată de Frank Lampard a ajuns pe primul loc, cu un avans de două puncte față de Tottenham și Liverpool. Astăzi, Tottenham joacă cu Arsenal, iar campioana în exercițiu, Liverpool o găzduiește pe Wolves.

În Spania, FC Barcelona nu se regăsește. Gruparea catalană a ajuns deja la 12 puncte distanță de liderul Atletico. Asta după înfrângerea surprinzătoare în fața nou-promovatei, Cadiz, cu 1-2. Gimenez a deschis scorul pentru gazde în minutul 8, iar Alcala a readus egalitatea în minutul 57, cu un autogol. Negredo a marcat decisiv în minutul 63, aducând victoria andaluzilor.

În Franța, superstarul Kylian Mbappe a ajuns la 100 de goluri marcate în tricoul lui PSG. Liderul din Ligue 1 a dispus în deplasare de Montpellier, cu 3-1. Mbappe a intrat pe teren în minutul 78 și a înscris în ultimul minut.

În Italia s-a disputat Derby della Molle. Juventus a tremurat pentru victoria în fața lui AC Torino. Condusă până în minutul 77, Juve a dat lovitura în ultimul sfert de oră. Juan Cuadrado a expediat două centrări excelente, în minutele 77 și 89, iar Weston McKennie și Leonardo Bonucci au reluat imparabil, cu capul.

Juventus se află pe locul 3 în Serie A, cu 3 puncte mai puțin ca liderul AC Milan, care va juca în această seară pe terenul Sampdoriei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0