Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Metodă eficientă de ardere a grăsimilor

CC0 / / 000
000 - Sputnik Moldova
Abonare
O dietă bogată în proteine ​​accelerează metabolismul și ajută la arderea grăsimilor mai eficient, anuță un grup de oameni de știință.

CHIȘINĂU, 6 dec - Sputnik. Oamenii de știință au descoperit că o dietă bogată în proteine ​​accelerează metabolismul și ajută la arderea grăsimilor mai eficient. Un studiu în acest sens a fost publicat în The American Journal of Clinical Nutrition.

Супермаркет - Sputnik Moldova
Alimentele de calitate proastă cresc mortalitatea cu 7%

Cercetătorii de la Universitatea din Alberta au studiat 43 de voluntari sănătoși, care nu erau obezi, testând metabolismul lor în timpul a două diete diferite de 32 de ore. În primul caz, participanții au consumat aportul zilnic de calorii sub formă de shake-uri bogate în proteine, cu un raport de 35% carbohidrați, 40% proteine ​​și 25% grăsimi. Al doilea grup a consumat aceeași cantitate de calorii, consumând alimente obișnuite care constituiau 55% carbohidrați, 15% proteine ​​și 30% grăsimi.

În rezultat, s-a constatat că, în baza unei diete bogate în proteine, participanții au ars în medie 80 de calorii în plus pe zi. În același timp, participanții nu au efectuat nicio activitate fizică suplimentară.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0