Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Nu s-a mai întâmplat asta la FCSB de aproape 13 ani!

© Inquam Photos / Sabin CirstoveanuMeiul FCSB - UTA Arad
Meiul FCSB - UTA Arad - Sputnik Moldova
Abonare
FCSB a ajuns la 7 victorii consecutive în Liga 1 după victoria în fața celor de la UTA, cu 3-0. ”Roș-albaștrii” traversează cel mai bun moment în campionat din ultimii 12 ani și jumătate.

CHIȘINĂU, 6 dec - Sputnik. Echipa antrenată de Toni Petrea are 10 victorii în 12 partide și visează la primul titlu după o pauză de 6 ani. Ultima dată când FCSB a reușit o astfel de serie de victorii consecutive s-a întâmplat în sezonul 2007-2008 cu Marius Lăcătuș pe banca tehnică. Atunci, ”roș-albaștrii” reușeau nu mai puțin de 10 succese la rând, în perioada 2 martie - 19 aprilie 2008. Lăcătuș miza pe următorii jucători: Zapata - Golanski, Ghionea, Goian, P. Marin - Lovin, Rădoi - Nicoliță, Dică, D. Moreno - P. Moreno.

În actuala stagiune, FCSB dă cei mai buni marcatori ai campionatului, Dennis Man și Florin Tănase, cu 10, respectiv 9 goluri la activ. Man a ajuns la 10 goluri după ce a înscris în poarta fostei sale echipe, UTA Arad. Celelalte reușite au fost semnate de Florinel Coman și Darius Olaru.

FCSB are cu 5 puncte mai mult ca Universitatea Craiova și 9 puncte ca CFR Cluj, dar ”roș-albaștrii” au un meci în plus. De la ora 18:30 CFR va juca pe terenul Politehnicii Iași. Va fi meciul de debut a lui Edi Iordănescu, care l-a înlocuit pe Dan Petrescu la cârma campioanei în exercițiu, CFR Cluj.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0