Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Centrul Capitalei este blocat: Cum circulă transportul public

© Sputnik / Mihai CarausПротест в Кишиневе 6 декабря
Протест в Кишиневе 6 декабря - Sputnik Moldova
Abonare
Mai multe linii de transport și-au schimbat itinerarul din cauza manifestațiilor organizate în Piața Marii Adunări Naționale.

CHIȘINĂU, 6 dec - Sputnik. Regia Transport Electric Chișinău anunță că circulația transportului public este redirecționată ca urmare a protestului organizat în fața Guvernului. Astfel, liniile de troleibuz 1, 4, 5, 8, 22 și 34 circulă spre sectoarele Buiucani și Botanica pe strada București.

Сельхозтехника у въезда в Кишинев - Sputnik Moldova
Societate
Video: Agricultorii din toată țara se apropie cu tractoarele de Chișinău
În Piața Marii Adunări Naționale s-au adunat susținătorii mai multor partide politice. Poliția a suspendat circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Pușkin și Bănulescu Bodoni.
Vineri, președintele ales, Maia Sandu, a declarat că pe 6 decembrie în centul Chișinăului se va desfășura o „consultare cu cetățenii” pentru a opri „tentativa de uzurpare a puterii de către PSRM și Partidul ȘOR”.

De asemenea, se îndreaptă spre Chișinău mai mulți fermieri cu tehnica agricolă. Aceștia sunt nemulțumiți de politica fiscală și vamală pentru anul 2021, care a fost adoptată în prima lectură. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0