Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Arta pe timp de pandemie: Suzana Popescu face dezvăluiri

© Sputnik / Miroslav RotariSuzana Popescu
Suzana Popescu - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Suzana Popescu a realizat mai multe proiecte muzicale în perioada pandemiei. Cum reuşeşte să-şi menţină starea de spirit şi optimismul în această perioadă deloc ușoară am aflat în cadrul emisiunii "Sputnik Matinal".
Creații pe timp de pandemie: Suzana Popescu face dezvăluiri

Cunoscuta interpretă de muzică populară Suzana Popescu, Maestru în Artă și membră a ansamblului etnofolcloric "Tălăncuța" a dezvăluit pentru Sputnik Moldova că în timp ce a stat acasă în perioada pandemiei a pregătit mai multe producții muzicale de diferite genuri.

În această perioadă dificilă pentru întreaga lume, inclusiv pentru oamenii de artă, este important să păstrăm optimismul și calmul, susține interpreta.

"Am imprimat șase lucrări noi, am participat la diverse emisiuni televizate. Am încercat să creez lucrări pentru suflet, pentru ca publicul să-mi îndrăgească creațiile", a relatat artista.

Pe parcursul carierei artistice Suzana Popescu a înregistrat peste 100 de piese folclorice, dar și de muzică ușoară.

Artista este deținătoarea mai multor premii în cadrul concursurilor naționale și internaționale, participând la diverse turnee din Germania, România, Rusia, Bulgaria, Franța ș.a. În 2010, interpreta a primit titlul onorific ,,Maestru în Artă”.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0