Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Cebotaru înscrie în Liga 1, dar echipa sa ratează dramatic podiumul!

© Photo : Academica ClinceniCebotaru reușește un nou gol în Liga 1
Cebotaru reușește un nou gol în Liga 1 - Sputnik Moldova
Abonare
Spectacol în primul meci al etapei a 12-a din Liga 1. FC Voluntari a remizat cu Academica Clinceni, scor 3-3, după ce oaspeții au condus cu 2-0 din minutul 14.

CHIȘINĂU, 4 dec – Sputnik. Scorul a fost dublat de mijlocașul moldovean Eugeniu Cebotaru. Internaționalul de 36 de ani a înscris cu o lovitură de cap după un corner. A fost o fază trasă la indigo cu singurul gol marcat de Cebotaru pentru echipa națională, în meciul cu Rusia din 2015. Eugeniu a ajuns la 3 goluri în actuala stagiune a campionatului României.

Academica a fost egalată până la pauză, dar în minutul 89 a intrat din nou în avantaj. Fostul golgheter al campionatului României, Raul Rusescu a marcat pentru 3-2. Se părea că Academica va obține a 6-a victorie a stagiunii, numai că Ion Gheorghe a egalat în minutul 93 pentru Voluntari, care nu l-a folosit pe căpitanul naționalei Moldovei, Igor Armaș.

Un alt moldovean, Alexandru Boiciuc a jucat un sfert de oră pentru Academica Clinceni.

Academica a ratat șansa de a urca pe podium, fiind la un punct în spatele campioanei în exercițiu, CFR Cluj. Liderul FCSB va juca sâmbătă pe teren propriu cu UTA Arad.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0