Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Concert spectaculos cu prilejul sărbătorilor de iarnă - detalii

© Sputnik / Mihai CarausМикрофон в студии радио Sputnik
Микрофон в студии радио Sputnik - Sputnik Moldova
Abonare
Un spectacol de zile mari cu prilejul sărbătorilor de iarnă va fi prezentat de corurile pentru copii din Republica Moldova, o orchestră și renumiți interpreți. Detalii am aflat de la dirijorul şi autorul proiectului Adrian Marian.
Concert spectaculos cu prilejul sărbătorilor de iarnă - detalii

În data de 13 decembrie va fi lansată cea de-a doua ediție a concertului „Santa Lucia”, dedicat sărbătorilor de Crăciun. Peste 250 de copii din toată țara, acompaniați de o orchestră uimitoare, vor prezenta un spectacol muzical de excepție în care vor interpreta cântece de iarnă cu tematică de Crăciun.

Capitala a îmbrăcat straie de sărbătoare - Sputnik Moldova
Video
Capitala a îmbrăcat straie de sărbătoare

"În acest an, evenimentul va fi difuzat la un post de televiziune cu acoperire națională, dar și de platforme online. Vom prezenta o producție video în care mai multe coruri acompaniate de orchestră vor crea o atmosferă magică de sărbători", a declarat pentru Sputnik Adrian Marian.

Potrivit dirijorului, proiectul este realizat cu sprijinul Ambasadei Suediei și Fundației Est-Europene. Denumirea proiectului „Santa Lucia” provine de la o tradiție suedeză ce marchează începutul sărbătorilor de Crăciun.

În 2019, grandiosul concert s-a desfășurat la Sala cu Orgă din Chișinău și a adunat sute de spectatori și oaspeți de peste hotarele țării.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0