Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Concepția de dezvoltare ulterioară a CSI va fi actualizată

© Photo : Исполнительный комитет СНГФлаги стран СНГ
Флаги стран СНГ - Sputnik Moldova
Abonare
Concepția de dezvoltare ulterioară a Comunității Statelor Independente și Planul de activități principale pentru realizarea acesteia va fi actualizată.

CHIȘINĂU, 2 dec – Sputnik. Concepția de dezvoltare ulterioară a Comunității Statelor Independente urmează a fi actualizată.

Activitatea SAMU Botanica - Sputnik Moldova
În CSI se va simplifica livrarea de dispozitive medicale pentru combaterea COVID-19

Un aviz consultativ care permite inițierea negocierilor și aprobării semnării Hotărârii Consiliului Șefilor de State al CSI privind Concepția de dezvoltare ulterioară, a fost aprobată astăzi de Comisia politică externă și integrare europeană.

Această Concepție reprezintă totalitatea viziunilor coordonate ale statelor-membre CSI și reflectă viziunea comună a acestora asupra CSI. Totodată, Concepția de dezvoltare ulterioară conține scopurile și direcțiile de dezvoltare. Sprijinindu-se pe principiile enunțate în Acordul de constituire a CSI, statele-membre vor interacționa în conformitate cu nevoile lor reale și vor asigura eficient interesele naționale ale fiecărui stat-membru CSI.

Planul de activități principale pentru realizarea Concepției de dezvoltare ulterioară a CSI conține direcțiile de dezvoltare a colaborării, enunțarea activităților, executorii și termenele de executare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0