Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Rezultat șoc în meciul Șahtior - Real Madrid!

© Photo : Facebook / FC SHAKHTARSahtior a mai învins-o o dată pe Real
Sahtior a mai învins-o o dată pe Real - Sputnik Moldova
Abonare
Șahtior a mai învins-o o dată pe Real Madrid în actuala ediție a Ligii Campionilor! De această dată, campioana Ucrainei a dispus de echipa lui Zinedine Zidane la Kiev, cu 2-0.

CHIȘINĂU, 1 dec – Sputnik. Campioana Spaniei a dominat prima repriză și a avut câteva ocazii bune de a înscrie, dar portarul de doar 19 ani, Anatolii Trubin, a fost la post. Real a început mai bine și partea a doua. Ușor, gazdele au echilibrat jocul și au lovit pe contraatac.

Mircea Lucescu  - Sputnik Moldova
Sport
Lui Lucescu nu i-a venit să creadă! Scorul la Dinamo Kiev - Barcelona

În minutul 57, Șahtior a deschis scorul prin Dentinho, care a profitat de o gafă în defensiva Realului. Imediat antrenorul Luis Castro a efectuat două modificări, iar israelianul Manor Solomon a marcat și el la 8 minute de la intrarea în teren. A dublat avantajul în minutul 82 cu un șut la colțul scurt. Solomon a reușit să înscrie și la Madrid, în victoria lui Șahtior cu 3-2.

În urma victoriei, Șahtior o egalează pe Real la puncte, câte 7, dar are un golaveraj mai bun. Echipa lui Zidane riscă să rateze calificarea în optimele competiției, la fel ca Inter, care are doar 2 puncte la activ. Inter va juca în această seară pe terenul liderei grupei, Borussia Monchengladbach. Șahtior va juca în ultimul meci pe terenul lui Inter, iar Real va primi replica Borussiei.

Șahtior: Trubin, Matvienko, Bodnar, Dodo, Vitao, Marlos (Maycon 73), Stepanenko, Taison (Solomon 74), Kovalenko, Tete, Junior Moraes (Dentinho 25)

Real: Courtois, Nacho, Varane, Mendy, Modric, Kroos, Lucas, Odegaard (Isco 77), Benzema (Diaz 77), Asensio, Rodrygo (Vinicius 77)

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0