Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Lui Lucescu nu i-a venit să creadă! Scorul la Dinamo Kiev - Barcelona

© Photo : Facebook / Mircea LucescuMircea Lucescu
Mircea Lucescu  - Sputnik Moldova
Abonare
Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a declarat înainte de meciul cu Barcelona că gruparea catalană va fi la fel de bună și fără Lionel Messi în teren și a avut dreptate. Dar nimeni nu ar fi crezut că liderul din Ucraina va ceda cu 0-4!

CHIȘINĂU, 25 nov – Sputnik. Dinamo nu a putut conta pe căpitanul Sidorciuk, pe vicecăpitanul Țigankov, dar nici pe Gerson Rodrigez. Chiar și așa, partida de la Kiev era deschisă oricărui rezultat, mai ales după prestația bună a ucrainenilor de la Barcelona.

Echipa lui Mircea Lucescu putea deschide scorul în prima repriză. Buialski putea relua din prima o centrare venită de pe partea dreaptă, dar o lipsă de sincronizare între el și atacantul Verbic a făcut ca mingea să treacă de careul catalanilor. Lucescu a privit de pe margine ratarea imensă a elevilor săi și a rămas fără replică.

50 de minute. Atât a rezistat Dinamo Kiev în fața Barcelonei. Deși catalanii au folosit mai degrabă rezervele, echipa lui Ronald Koeman a reușit să marcheze de 4 ori, prin Dest (minutul 52), Braithwaite (57, 70-pen, Griezmann 90+2).

Surpriza serii se putea înregistra în celălalt meci al grupei G. Juventus a marcat golul victoriei cu maghiarii de la Ferencvaros abia în prelungiri, campioana Italiei fiind condusă în prima repriză timp de 16 minute. Ronaldo a egalat, iar Morata a punctat în minutul 90+2.

Champions League - Group B - Real Madrid v Inter Milan - Sputnik Moldova
Sport
Video: Umilință pentru Real chiar dacă a condus în meciul cu Valencia!

PSG a trecut la limită de Leipzig, grație penalty-ului transformat de Neymar la începutul confruntării. În cealaltă partidă a grupei H, Manchester United a învins-o categoric, scor 4-1, pe Bașakșehir, pentru care moldoveanul Alexandru Epureanu a jucat tot meciul.

Norvegianul Haaland și-a purtat echipa spre o nouă victorie: 3-0 cu Bruges. La cei 20 de ani, Haaland ajunge la 16 reușite în Liga Campionilor. Asta în doar 12 meciuri! Este fotbalistul care atinge cel mai rapid această bornă.

Partidele din Grupa E au avut un scenariu asemănător. Favoritele Sevilla și Chelsea au deschis rapid scorul, dar s-au văzut egalate în actul secund. Ambele formații au mai înscris o dată, cu Krasnodar, respectiv Rennes, chiar în minutele de prelungiri, și au rezolvat ecuația calificării în optimele de finală ale Ligii Campionilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0