Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mesajul lui Ion Chicu pentru România și poporul român

Abonare
Prim-ministrul român Ludovic Orban a primit mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Naționale a României de la premierul Ion Chicu.

CHIȘINĂU, 1 dec – Sputnik. Mesaj de felicitare și mulțumiri pentru sprijinul României acordat Repubicii Moldova a adresat prim-ministrul Ion Chicu omologului său de la București, cu ocazia Zileni Naționale a României. În mesajul său, Ion Chicu a felicitat poporul român cu această ocazie și a dorit tuturor românilor sănătate, bunăstare, succes și un viitor prosper.

Militari la paradă,  Ministerul Apărării Naționale, România - Sputnik Moldova
Societate
Mesajul lui Igor Dodon pentru poporul român

„În numele Guvernului şi al meu personal, Vă adresez cele mai sincere felicitări şi urări de bine cu ocazia Zilei Naționale a României. Pe lângă urările de prosperitate venim și cu mulțumiri pentru sprijinul frățesc de care am beneficiat pe parcursul mai multor ani și, în mod special, în acest an marcat de mai multe crize. Mulțumesc poporului român care este mereu aproape de noi și mizăm în continuare pe suportul acordat Republicii Moldova în calea integrării europene”, este precizat în mesajul oficial al lui Ion Chicu.

Ziua Naţională a României este sărbătorită, în fiecare an, începând din 1990, la data de 1 Decembrie. În acest an, în contextul pandemiei de COVID-19, Ziua Naţională va fi marcată la nivelul întregii Românii cu respectarea măsurilor de prevenire şi limitare a răspândirii noului coronavirus, în unele cazuri evenimentele  vor avea loc exclusiv online.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0