Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mesajul lui Igor Dodon pentru poporul român

© Photo : Facebook / Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.roMilitari la paradă, Ministerul Apărării Naționale, România
Militari la paradă,  Ministerul Apărării Naționale, România - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Republicii Moldova a dresat un mesaj de felicitare poporului român cu ocazia Zilei Naționale.

CHIȘINĂU, 1 dec – Sputnik. În numele cetățenilor Republicii Moldova, dar și al său personal, președintele țării, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare omologului său de la București și întregului popor român, cu ocazia Zilei Naționale a României. În mesajul său, Dodon a reiterat sprijinul României pentru Republica Moldova.

Cum arată străzile din centrul Madridului înainte de Crăciun - Video - Sputnik Moldova
Video
Cum arată străzile din centrul Madridului înainte de Crăciun

„În context festiv, țin să remarc, cu gratitudine, asistența valoroasă oferită de România, inclusiv prin implementarea proiectelor bilaterale sectoriale, cu beneficii importante pentru Republica Moldova. Rămân optimist privind perspectiva dinamizării și extinderii relațiilor speciale moldo-române, bazate pe comuniunea de limbă, cultură, istorie și pe interesul reciproc avantajos al statelor noastre”, este menționat în mesajul oficial al lui Igor Dodon.

Șeful statului a urat poporului român urări de sănătate, bunăstare şi prosperitate, succes și progres continuu.

Ziua Naţională a României este sărbătorită, în fiecare an, începând din 1990, la data de 1 Decembrie. În acest an, în contextul pandemiei de COVID-19, Ziua Naţională va fi marcată la nivelul întregii Românii cu respectarea măsurilor de prevenire şi limitare a răspândirii noului coronavirus, în unele cazuri evenimentele  vor avea loc exclusiv online.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0