Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Lucescu critică din nou arbitrajul! Decizie incredibilă luată de UEFA

© REUTERS / VALENTYN OGIRENKODinamo Kiev a revenit în Liga Campionilor după 4 ani
Dinamo Kiev a revenit în Liga Campionilor după 4 ani - Sputnik Moldova
Abonare
Antrenorul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a prefaţat duelul de miercuri cu Juventus Torino şi nu a ratat ocazia de a critica din nou tehnologia VAR.

CHIȘINĂU, 1 dec – Sputnik. ”Mi-am exprimat opinia chiar de la început, când UEFA a reunit tehnicienii din toată Europa. I-am spus atunci lui Michel Platini că sunt împotriva introducerii VAR, pentru că fotbalul își pierde frumusețea și dinamismul”, a declarat tehnicianul român.

Nu este prima dată când Mircea Lucescu a criticat tehnologia VAR. S-a mai întâmplat şi după eşecul de pe terenul Barcelonei, scor 1-2.

Mircea Lucescu  - Sputnik Moldova
Sport
Lui Lucescu nu i-a venit să creadă! Scorul la Dinamo Kiev - Barcelona

UEFA a reacționat și a numit-o pe Stephanie Frappart arbitru la Juventus - Dinamo Kiev. Franțuzoaica de 36 de ani devine prima femeie din istorie care va conduce un meci în Liga Campionilor! Frappart a condus și Supercupa Europei din 2019, dintre Liverpool și Chelsea.

Fosta echipă a lui Mircea Lucescu, Șahtior Donețk, va găzdui astăzi campioana Spaniei, Real Madrid. Jocul de la Kiev va consemna a cincea partidă consecutivă condusă de Ovidiu Hațegan în acest sezon al UEFA Champions League. Astfel, centralul arădean devine singurul arbitru din lume care reușește această performanță.

În cealaltă partidă a grupei, Ferencvaros va primi replica lui FC Barcelona. Antrenorul catalanilor, Ronald Koeman, îl va odihni din nou pe Lionel Messi.

Cel mai tare meci al zilei este cel dintre Atletico Madrid și Bayern Munchen. Partida va începe de la ora 22:00 și va fi transmisă de Prime în Republica Moldova și Digi Sport în România.

Borussia Monchengladbach va întâlni Inter Milano pe teren propriu. Cu o seară înaintea meciului, fanii lui Gladbach au mers la hotelul unde sunt cazați elevii lui Antonio Conte și au aprins artificii, pentru a-i trezi pe aceștia. Spectacolul pirotehnic a avut loc la ora 4 dimineața și a durat cinci minute, fiind destul pentru a-i enerva pe jucători.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0