Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu renunță la funcția de președinte PAS

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Până în data de 20 ianuarie, Maia Sandu va renunța la funcția de președinte al Partidului Acțiune și Solidaritate.

CHIȘINĂU, 30 nov – Sputnik. Președintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu a declarat că după preluarea mandatului va renunța la funcția de lider de partid.

"Legea spune foarte clar că trebuie să renunț la calitatea de membru de partid până la 20 ianuarie și îl voi face la timpul potrivit, adică până să expire acest termen", a declarat ea la o conferință de presă.

Ea a spus că își dorește să fie președintele tuturor cetățenilor Republicii Moldova, indiferent de viziunile politice sau de limba vorbită.

Майя Санду - Sputnik Moldova
Politică
Maia Sandu, despre Guvernul Chicu: Trebuie să plece
"Îmi doresc foarte mult și voi depune toate eforturile ca să fiu președintele tuturor, asta înseamnă respect pentru toți cetățenii: și pentru cei care m-au votat, și pentru cei care nu m-au votat; și pentru cei care vorbesc limba română, și pentru cei care vorbesc limba rusă sau ucraineană, sau găgăuză. Acesta este un lucru primordial pe agenda mea pentru că doar fiind uniți o să putem să trecem peste aceste vremuri grele", a declara președintele ales al țării noastre.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0