Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Echipa lui Artur Ioniță a reușit surpriza în meciul cu Juventus

© Photo : Facebook / Benevento CalcioBenevento înainte de meciul cu Juventus
Benevento înainte de meciul cu Juventus - Sputnik Moldova
Abonare
Benevento a reușit să producă una dintre marile surprize ale începutului de sezon din Serie A. Echipa antrenată de Filippo Inzaghi, a încheiat la egalitate cu campioana în exercițiu, Juventus, scor 1-1.

CHIȘINĂU, 29 nov – Sputnik. Juve, fără Cristiano Ronaldo în lot, lăsat să se odihnească, a reușit să deschidă scorul în minutul 21, prin Alvaro Morata. Gaetano Letizia a reușit egalitatea în prelungirile primei reprize. În partea a doua, Juventus a avut mai multe ocazii clare de gol, dar n-a mai reușit să înscrie.

La Benevento, mijlocașul moldovean Artur Ioniță a jucat până în minutul 71. Echipa sa se află pe locul 12 după 9 etape, cu 10 puncte la activ. Juventus are 17 puncte și se află la 3 puncte distanță de liderul AC Milan, care va găzdui astăzi AC Fiorentina.

Naționala Moldovei a mai coborât două poziții în clasamentul FIFA - Sputnik Moldova
Sport
Fotbal oprit în Moldova, a cărei națională a ajuns pe locul 177 în lume

Și în campionatul Spaniei a fost înregistrată o mare surpriză. Real Madrid a fost învinsă de Alaves, scor 1-2, iar echipa lui Zinedine Zidane a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în La Liga.

Oaspeții au deschis scorul după doar cinci minute. Nacho a comis un henț în careu, iar Lucas Perez l-a învins fără emoții pe Courtois din penalty.

Alaves și-a majorat avantajul în minutul 49. Courtois a mai făcut o gafă în acest sezon. Portarul belgian a încercat o pasă către un coechipier, însă a trimis direct la Joselu, iar atacantul spaniol a marcat simplu.

Real a forțat în ofensivă, iar Rodrygo și Mariano au semnat ocazii importante. Casemiro a redus din diferență în minutul 86, iar Isco a avut șansa egalării la ultima fază a meciului, însă a trimis în transversală de la mare distanță.

Real Madrid rămâne pe locul 4, cu 17 puncte, la șase lungimi în spatele liderului Real Sociedad.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0