Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Moș Crăciun în mască anti-gaz: Cum rezistă actorii în vreme de pandemie

Abonare
Moș Crăciun în mască anti-gaz: În preajma Anului Nou, actorii caută modalități originale de a-și păstra profesia pe timp de pandemie.

Un Moș Crăciun din Celiabinsk a povestit despre modul în care iese din situație când felicitările tradiționale și matineele sunt interzise din cauza coronavirusului.

Police de Londres - Sputnik Moldova
UK, restricții mai dure – fără Crăciun şi Anul Nou?

Un actor cu 20 de ani de experiență, Dmitri Varfolomeev, este acum nevoit să lucreze pe un taxi. El spune că anterior, pe această vreme, avea deja planificate toate activitățile, însă în acest an situația este total diferită.

"De obicei, până la începutul lunii noiembrie aveam programul (pentru sărbătorile de Anul Nou) pregătit. Am vorbit cu toată lumea, am discutat despre toate, am făcut totul, chiar am repetat câteva piese cu profesorii, cu copiii, dar fără mine", spune Varfolomeev.

Restricțiile legate de coronavirus în regiunea Celiabinsk au fost prelungite până pe 27 decembrie. Nu vor fi artiști sau părinți la matineele din grădinițe. Potrivit viceguvernatorului  regiunii, Irina Geht, autoritățile nu intenționează să închidă cinematografele și centrele comerciale. Cu toate acestea, dacă situația continuă să se înrăutățească, vor fi impuse restricții totale asupra evenimentelor de masă în regiune.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0