Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cu un deputat mai puțin în grupul parlamentar al lui Candu

© Sputnik / Rodion ProcaПарламент Parlament
Парламент Parlament - Sputnik Moldova
Abonare
Deputații care au aderat anterior în mare grabă la grupul parlamentat al lui Andrian Candu, rând pe rând, părăsesc Pro Moldova.

CHIȘINĂU, 29 nov – Sputnik. Încă in deputat a abandonat astăzi grupul parlamentar ”Pro Moldova” și a aderat la platforma parlamentară ”Pentru Moldova”.

Este vorba de Gheorghe Brașovschi, plecat anterior de la PD către grupul constituit de fostul spicher Andrian Candu.

”Platforma parlamentară ”Pentru Moldova” salută decizia deputatului Gheorghe Brașovschi de a semna convenția pentru aderare la platformă și de a face echipă în Parlament alături de alți 6 deputați neafiliați și membrii fracțiunii Partidului ”ȘOR”, este menționat într-un comunicat.

Заседание парламента 18 июня - Sputnik Moldova
Politică
Platforma Pentru Moldova, constituită oficial în Parlament - detalii
”Pro Moldova” rămâne astfel dor cu doar șapte deputați.

Anterior, cinci deputaţi care au părăsit grupul parlamentar PRO Moldova, condus de Andrian Candu, au anunţat că formează o nouă platformă parlamentară - „Pentru Moldova”.  Este vorba de  Corneliu Padnevici, Sergiu Sîrbu, Grigore Repesciuc, Eleonora Graur şi Ruxanda Glavan. Ceva mai târziu, lor li s-a alăturat și Elena Bacalu. Toți aceștia au declarat că vor activa în calitate de deputați independenți.

Ulterior, la platforma parlamentară „Pentru Moldova" a aderat și Fracțiunea Partidului „ȘOR”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0