Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Platforma Pentru Moldova, constituită oficial în Parlament - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание парламента 18 июня
Заседание парламента 18 июня - Sputnik Moldova
Abonare
Deputații care au părăsit Pro Moldova și parlamentarii din fracțiunea „Șor” au decis să își unească forțele în Parlament.

CHIȘINĂU, 19 nov - Sputnik. Deputații din cadrul fracțiunii „Șor” și un șir de parlamentari care au părăsit grupul Pro Moldova s-au unit și au creat platforma parlamentară Pentru Moldova. Acest lucru a fost anunțat de deputatul Sergiu Sîrbu în cadrul ședinței plenare de joi a Parlamentului.

Заседание парламента РМ – вотум недоверия правительству Санду / Ședința Parlamentului RM – Moțiunea de cenzură - Sputnik Moldova
Politică
PDM nu mai face parte din majoritatea parlamentară

Sîrbu a spus că el, împreună cu parlamentarii Eleonora Graur, Grigore Repesciuc, Ruxanda Glavan, Corneliu Padnevici și Elena Bacalu, au părăsit grupul Pro Moldova și va continua să lucreze ca deputați neafiliați.

"Acești deputați, împreună cu colegii lor din partidul Șor, au format platforma parlamentară ”Pentru Moldova", a spus Sîrbu.

Parlamentarul a subliniat că ulterior toți acești deputați vor continua să voteze pentru proiecte utile cetățenilor și țării.

Amintim că astăzi Parlamentul s-a întrunit în ședință după o pauză de circa 2 luni. Decizia a fost luată miercuri de Biroul Permanent al Parlamentului. La ședința Biroului a fost stabilită agenda ședințelor plenare pentru următoarele două săptămâni. În această săptămână, pe agenda Parlamentului sunt peste 25 de proiecte de legi și hotărâri.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0